l'espai llatinoamericà de Ràdio Trinitat Vella.

Escolta'l tots els dilluns des de les 11 fins les 12 del migdia. Al 91.6 fm o per internet: http://www.rtv-fm.com/

miércoles, 25 de mayo de 2011

23-05-2011 ELECCIONS I MANIFESTACIONS

Avui a les noticies la Mireia Gutierrez ens ha parlat entre altres coses,de les eleccions a Espanya i del vot llatinoamericà ahir diumenge.
La Noemí Escribano ens ha informat de les novetats esportives, entre les quals tenim el descens de l’equip La Coruña, la noticiasobre el nou equip que dirigirà Maradona als Emirats Àrabs i els resultats obtinguts pels llatinoamericans a la Fòrmula 1.
També hem comentat sobre les manifestacions a Espanya anomenades “Spanish revolution” sota el lema “Democràcia real” i portades a terme pels “indignats”; les quals han tingut suport a altres ciutats del món com a Berlin, París, Roma, Buenos Aires, Nova York, entre altres.
I a la tertúlia “Las Comadres” ens han parlat molt de la seva peculiar manera de veure les eleccions i les manifestacions a Espanya.
Hem pogut aprendre a preparar un plat argentí: El porc agredolç, i també unes postres molt catalanes: La crema catalana.
I a la música el Santiago San Martí ens ha compartit cançons de Jennifer Lopez i en Luis Fonsi.

Escolta'l aquí!


Descarrega'l aquí!

16-05-2011 LA FAMILIA

A les notícies la Mireia ens ha informat deque el 15 de maig és el dia internacional de la família designat per l’ONU. A més és també el dia del mestre a Colòmbia i Mèxic.
L’Eliseo Janeiro ens ha portat els esports, amb informació de la Copa Libertadores, del Beisbol als Estats Units i de la NBA, dos esports on també hi ha jugadors llatins.
A la tertúlia, “las comadres” ens han parlat de la familia i la seva importancia, i la Mireia i el Santiago San Martín ens han donat el seu punt de vista en quant a la família es refereix.
També hem rebut la trucada de l’Ana Presas, quin ha aprofundit en el fet de que actualmente és molt difícil l’adopció de nens, i més depenent de quí la vol fer i les seves preferències sexuals, el seu estat civil i la seva solvència económica.
A l’entrevista hem conegut una miqueta la vida de la Karmina Alvarado, llicenciada en comerç internacional; ens ha parlat de cóm l’ha tractat Barcelona, de la seva feina, també sobre el tema central: la familia i sobre tot del mejar.
I continuant amb el menjar, la Lourdes Nebot ens ha compartit la recepta del Picadillo llanero de Veneçuela.
Per últim, el Santi ens ha portat música a càrrec de en Ricky Martin amb la Natalia Jimenez i de Shakira amb Pitbull.

Escolta'l aqui!


Descarrega'l aqui!

09/05/2011

Avui hem parlat de les marxes a favor de la despenalització de la marihuana, de que la ciutat capital del llibre es troba a Argentina; també de que els mexicans van sortir al carrer a manifestar-se contra la violència actual al país azteca.

Hem sabut que a la ciutat colombiana de Medellín Manel Dalmain dóna classes de català, mentres que els paraguaians esperen poder votar a l'exterior.

Aquesta vegada ens ha acompanyat en Jordi Garcia amb els esports, ens ha parlat del desitg del São Paulo de tornar a contractar a Forlán, Lugano i Kaká.

A la nostra tertúlia, les "Comadres" "Lupe" i "Meche" han mantingut una conversa sobre la commemoració de la fi de la segona guerra mundial, perquè la "comadre" "Meche" ha trucat des de Alemanya. I també hem escoltat a la Susana Vigoletti donant consells als immigrants, ens ha parlat de la família que es deixa al país d'origen i la seva manera peculiar de percebre l'anada de l'immigrant familiar cap a altre país.

L'Ana Preses ha entrevistat a L'Erika Gonzalez, disenyadora gràfica de Méxic, Districte Federal, qui ens parla sobre la seva vida a Catalunya i la seva història d'amor per internet.

I l'altra entrevista ha estat a "Mr. Kuky" de Santo Domingo, qui és músic i cantant.

Per això la selecció musical a càrrec de la Mireia ha inclòs una cançó d'aquest noi, a més hem gaudit de la música de "Maná" amb un tema del seu nou àlbum; també hem escoltat al grup "Rayito colombiano" i a "Los Cafres" des de Buenos Aires, Argentina.

Escolta'l aqui!



Descarrega'l aqui!