l'espai llatinoamericà de Ràdio Trinitat Vella.

Escolta'l tots els dilluns des de les 11 fins les 12 del migdia. Al 91.6 fm o per internet: http://www.rtv-fm.com/

lunes, 20 de junio de 2011

20-06-2011

Hem tingut una setmana de descans, però ja som aquí!
Avui ens hem assabentat, de que ahir 19 de juny es va celebrar el dia del pare a alguns països de llatinoamèrica. A més hem conegut l'opinió del president de la República Dominicana respecte als indignats. També hem sabut que Veneçuela està gaudint de la seva setmana cultural a Espanya. Les notícies també ens han informat de que ja s'han normalitzat els aeroports d'Argentina i l'Uruguai; i de que a l'Equador i l'Argentina s'han endurit les normes contra el consum del tabac.

Als esports, Juan ens ha parlat entre altres coses de que la Interpol i la FIFA investiguen cinc jocs de la Copa Oro, els quals podrien haber estat arreglats. També ens ha informat dels possibles nous jugadors del Barça i l'Espanyol: Alexis Sanchez de Xile i Hector Moreno de Mèxic,respectivament. I sobre el beisbol hem tingut notícies les Grans Lligues i els jugadors Orlando Cabrera, Ernesto Frieri, Edgar Rentería i Mariano Rivera.

A la tertúlia ens han acompanyat, la Mireia, la Patri Pari, la Susana Vigoletti i en Juan, hem parlat de les festes de Sant Joan a Catalunya, Espanya i llatinoamèrica. També via telefònica ens ha acompanyat l'Ana Presas, qui, a més de parlar-nos dels costums a Galícia per a Sant Joan, juntament amb la Mireia i en Juan, ens ha comentat sobre la manifestació del 19J.

El moment culinari, com sempre, ha estat a càrrec de La Lourdes Nebot, qui ens ha compartit una recepta procedent del Perú que es diu Patates a la huancaina.

I a la part musical hem pogut gaudir d'una cançó titulada "Tu eres perfecta" de Oscarcito, un noi veneçolà que s'ha llançat com a solista i està tenint molt d'èxit.

No triguis més i escolta Del otro lado del charco!

Escolta'l aquí!

Descarrega'l aquí!