l'espai llatinoamericà de Ràdio Trinitat Vella.

Escolta'l tots els dilluns des de les 11 fins les 12 del migdia. Al 91.6 fm o per internet: http://www.rtv-fm.com/

miércoles, 1 de junio de 2011

30-05-2011 La Champions i altres coses...

Aquest cap de setmana ha hagut dos esdeveniments de molta importància, els quals van compartir fins i tot el lloc, parlem de la manifestació dels indignats a plaça Catalunya i de la celebració pel triomf del Barça davant el Manchester United, a la font de Canaletes.

Les notícies ens han informat de les properes eleccions a Perú, una segona volta per decidir quin dels dos candidats serà el president del país.
També hem sabut del interès llatinoamericà per dirigir el FMI i d'una nova llei de migració a Mèxic.

La nostra tertúlia ha comptat amb la presència de la Susana Vigoletti, qui afirma haver estat contractada pel equip del Manchester com a "coaching".

Hem rebut la trucada de l'Ana Presas per donar-nos el seu punt de vista sobre el triomf del Barça i sobre la "Spanish revolution".

El Martin Ricordi ens ha concedit una entrevista, ell és un noi argentí quin actualment viu a Lloret de Mar, on fa de "croupier" al Gran casino Costa Brava de recent apertura. Hem sabut una miqueta de la seva feina i de la seva vida des que va arribar a Catalunya.

La Lourdes Nebot ens ha sorprès amb la recepta dels plàtans fregits, coneguts a Amèrica com a "Patacones" i també ens ha dit cóm preparar el tradicional allioli.

Pel que fa a la música, la Patricia Pari ens ha presentat la selecció del Santi San Martin. Tres cançons argentines per gaudir.

Escolta'l aquí!


Descarrega'l aquí!