l'espai llatinoamericà de Ràdio Trinitat Vella.

Escolta'l tots els dilluns des de les 11 fins les 12 del migdia. Al 91.6 fm o per internet: http://www.rtv-fm.com/

lunes, 11 de abril de 2011

11/04/2011

El cap de setmana va ser de votacions. Del otro lado del charco a Peru, les votacions generals del Parlament Andino i pel que fa a Barcelona va haber la consulta per la independència de Catalunya.

Per altra banda, la Polly Salinas, ha anat aquest cap de setmana a la exposició: "Teotihuacan ciudad de los dioses", alguns del assistents ens van donar la seva opinió sobre aquesta mostra que es trobarà a Caixa Forum fins el 19 de juny.

Pel que fa als esports, avui Eliseo Janeiro ens va parlar del fútbol, de la CONCACAF liga de campeones, la Copa Libertadores i de beisbol. El jugador de la setmana va a ser el brasiler Dani Álves, del FC Barcelona.

A la part de la tertúlia hem parlat de les vacances ideals i com gaudir d'aquestes dades en llocs singulars com la casa rural de la Susana, qui també ens va recomanar la risoteràpia per ser més feliços.

A la part de la cuina avui Lourdes Nebot ens ha explicat una recepta de postres: Ventall de gelats, aquesta és típica de República Dominicana.

La música avui ha anat de la mà de Patricia Pari, qui ens ha portat les cançons dels grups argentins, Seru Giran i Sui Generis esperem que li hagin agradat al nostre amic Juan i a tots vosaltres. Per últim hem escoltat a Wisisn i Yandel, aquests regetoneros es van presentar el cap de setmana a Barcelona a la Sala Up and Down.

A la entrevista hem parlat amb la psicóloga especialista en psicoteràpia individual i de grup, Pilar Pérez Iglesias, la qual va dir-nos com és la seva vida des de que viu a Barcelona.

Escolta'l Aquí!


Descarrega'l Aqui!