l'espai llatinoamericà de Ràdio Trinitat Vella.

Escolta'l tots els dilluns des de les 11 fins les 12 del migdia. Al 91.6 fm o per internet: http://www.rtv-fm.com/

sábado, 26 de marzo de 2011

14/03/2011

Aquest primer programa l'hem dedicat als carnestoltes. Hem anat cap a Mèxic de la mà d'Adriana Millàn, també la Natalia Salinas ens ha portat a Xile i la Mireia Gutierrez ha descrit el carnaval a Brasil.
Els esports a càrrec d'Eliseo Janeiro des de ESPN deportes a Mèxic. Avui ens ha parlat de beisbol i de futbol. Preguem disculpes per la dolenta qualitat del àudio.
Les nostres col•laboradores Susana Vigoletti, una psicòloga argentina molt especial que ja anireu coneixent i Mireia Gutierrez, presentadora d’aquesta mateixa casa, ens han explicat allò que van fer per carnestoltes.
També hem gaudit de la música moguda i alegre que ens ha dut Santiago San Martín; Los auténticos decadentes, Los fabulosos cadilacs i la Celia Cruz.
I per menjar Lourdes Nebot, ens ha donat la recepta de la feijoada, un plat típic del Brasil.

Hem parlat amb la Zulma Sierra, del diari gratuït Latino, ella ens ha contat l'excel·lent actuació de la caravana boliviana que va guanyar el segon premi en la desfilada que té lloc cada any a la Avinguda Paral•lel.

Per últim hem entrevistat a la Fabiola López; escriptora, periodista i economista veneçolana la qual ens ha explicat com és la seva vida des de que va arribar a Barcelona.

Escoltal'l Aquí!



Descarrega'l Aqui!

miércoles, 23 de marzo de 2011

Entrevista a Anabel Hernández

Anabel Hernández és una periodista i escriptora mexicana. La seva última publicació: Los Señores del narco, parla del problema de tràfic de drogues a Mèxic i totes les persones que estan involucrades directament o indirecta per tal de que aquest negoci funcioni. L'entrevista va ser emesa el 7 de març de 2011 a Radio Trinitat Vella.

Escolta'l Aqui!



Descarrega'l Aqui!