l'espai llatinoamericà de Ràdio Trinitat Vella.

Escolta'l tots els dilluns des de les 11 fins les 12 del migdia. Al 91.6 fm o per internet: http://www.rtv-fm.com/

miércoles, 25 de mayo de 2011

16-05-2011 LA FAMILIA

A les notícies la Mireia ens ha informat deque el 15 de maig és el dia internacional de la família designat per l’ONU. A més és també el dia del mestre a Colòmbia i Mèxic.
L’Eliseo Janeiro ens ha portat els esports, amb informació de la Copa Libertadores, del Beisbol als Estats Units i de la NBA, dos esports on també hi ha jugadors llatins.
A la tertúlia, “las comadres” ens han parlat de la familia i la seva importancia, i la Mireia i el Santiago San Martín ens han donat el seu punt de vista en quant a la família es refereix.
També hem rebut la trucada de l’Ana Presas, quin ha aprofundit en el fet de que actualmente és molt difícil l’adopció de nens, i més depenent de quí la vol fer i les seves preferències sexuals, el seu estat civil i la seva solvència económica.
A l’entrevista hem conegut una miqueta la vida de la Karmina Alvarado, llicenciada en comerç internacional; ens ha parlat de cóm l’ha tractat Barcelona, de la seva feina, també sobre el tema central: la familia i sobre tot del mejar.
I continuant amb el menjar, la Lourdes Nebot ens ha compartit la recepta del Picadillo llanero de Veneçuela.
Per últim, el Santi ens ha portat música a càrrec de en Ricky Martin amb la Natalia Jimenez i de Shakira amb Pitbull.

Escolta'l aqui!


Descarrega'l aqui!

No hay comentarios:

Publicar un comentario