l'espai llatinoamericà de Ràdio Trinitat Vella.

Escolta'l tots els dilluns des de les 11 fins les 12 del migdia. Al 91.6 fm o per internet: http://www.rtv-fm.com/

lunes, 27 de junio de 2011

27-06-2011

Hola a tots =D Avui hem fet l'últim programa de juny, hem parlat de les celebritats que fan obres benèfiques.

I a les notícies la Patri Pari ens ha fet saber que Laura Dupuy Lasserre, va assumir la presidència del Consell de Drets Humans de l'ONU. També ens ha informat de que els presidents de El Salvador i de Mèxic es van comprometre a protegir als migrants i combatre el crim organitzat. A l'Argentina Cristina Kirchner aspira a la reelecció. De Veneçuela ens hem assabentat de que la informació que gira al voltant del seu president, Hugo Chávez, continua deixant interrogants, i ben bé no se sap que és el que realment passa amb la seva salut. Tornant a Catalunya, hem conegut la xifra dels estrangers afiliats a la Seguretat Sòcial pel maig, i ens hem adonat d'una reducció respecte a lany passat; a més de que el grup més numerós de llatinoamericans és l'equatorià. I casa Amèrica Catalunya està convidant a l'exposició "Laberinto de miradas" al museu marítim.

Als esports hem parlat del descens del River Plate, del triomf de la selecció mexicana davant dels Estats Units, del triomf també en boxeo d'Humberto Soto davant de Motoki Sasaki. A la fòrmula 1 ha guanyat Vettel, deixant segon a Alonso i tercer a Webber; Sergio Pèrez ha tornat, per a quedar a la onzena posició; mentres que Pastor Maldonado va quedar a la divuitena.

La nostra tertúlia ha comptat amb les aportacions de la psicòloga Susana Vigoletti, (que ens vol fer creure que ha ajudat a moltes celebritats a sortir dels seus problemes més personals i íntims); també ha participat Mireia Gutierrez i via telefònica Ana Presas.

Hem escoltat a Jennifer Lopez i a Pitbull amb la canço "Ven a bailar"; i també a Daddy Yankee amb el tema "Ven conmigo". Totes dues, peces musicals molt mogudes per despertar i començar molt bé aquesta setmana.

El temps se'ns ha passat massa ràpid, (símptoma de que ens agrada fer el nostre programa); per la qual cosa no hem pogut escoltar la recepta de la Lourdes Nebot, però no us podeu perdre el proper programa, perquè ja ens té preparades les seves millors receptes per cuinar a casa i sorprendre els amics.

Del otro lado del charco" l'espai llatinoamericà de Ràdio Trinitat Vella, al 91.6 de la fm. No te'l pots perdre! Dilluns d'11 a 12 hores.

Escolta'l aquí:

Descarrega'l aquí:

No hay comentarios:

Publicar un comentario