l'espai llatinoamericà de Ràdio Trinitat Vella.

Escolta'l tots els dilluns des de les 11 fins les 12 del migdia. Al 91.6 fm o per internet: http://www.rtv-fm.com/

lunes, 6 de junio de 2011

01-06-2011

Ens hem despertat amb els resultats de les eleccions al Perú.
A les notícies hem parlat de les manifestacions al mateix país, del dia mundial del medi ambient, del Conveni signat entre l'organisme andí de salut i el Consorci de Salut i Sòcial de Catalunya; de la denúncia, per part de l'ONU, de mancances en la independència del poder judicial a Mèxic;i dels alts indexs de contaminació a Xile. A més hem fet un recordatori de l'exposició "Teotihuacan ciutat dels Déus".

Als esports torna l'Eliseo Janeiro que ens parla de la copa oro als Estats Units, La copa América a l'Argentina, La Copa Libertadores d'Amèrica i del Beisbol de les Grans Lligues.

La Lourdes Nebot ens ha compartit la recepta Xilena "Cassoleta de vieires i muscles" i la de les postres es diu "Chumbeques".

Hem escoltat la música que ens ha presentat la Patri Pari, amb la cançó "Tu angelito" a càrrec de Chino i Nacho, uns nois veneçolans; també vam escoltar "You" de Romeo Santos, més conegut pel grup "Aventura", a més hem gaudit de "La soledad" amb Juanes.

I a la nostra tertúlia vam comptar amb la presència de les "Comadres" Meche i Lupe i de la Susana Vigoletti, la nostra psicòloga argentina que s'afegeix a fer unes copetes i a parlar dels cogombres espanyols, de les manifestacions i de les retallades.

No et pots perdre "Del otro lado del charco"!

Escolta'l aquí!

Descarrega'l aquí!

No hay comentarios:

Publicar un comentario